Willow Vale House

 
LOCATION Willow Vale, QLD

The brief of this house, designed for a family with two teenager kids who loves entertaining, was to create a timeless, modern and elegant space with a touch of the classic and luxury. Sturdy finishes were a must, especially around the Living, Dining and Kitchen areas.

 Based on shades of grey, timber, natural fibres, concrete-look render and natural stones, the design showcases a beautiful visual result where contemporary lines and high-end materials are combined with subtle classic elements, such as chandeliers and designer furniture, like the Eames armchair and stool.

The cosy coffee nook close to the kitchen was a request from the client, and can also be used as a day-bed. The Master Ensuite displays a bath with ‘floating’ effect created by LED lights, as well as lots of storage space.